torstai 1. maaliskuuta 2012

Flama de la rama!

Tuve una chica española en mi casa una semana, que se llama Vicki. Esta semana era muy muy buena! En mi colegio tenemos proyectos y por eso tenemos muchos muchos extranjeros, por ejemplo de Suecia, Francia, España, Alemán, Italia, Holanda, Checo, Rusia, del todos países!! Me encanta! 

 Enserio! Hicimos muchas cosas y los echo de menos ahora! Afortunadamente voy al Seville en otoño!
   Okei okei voin mä tänne suomeksi kirjottaa, mutku tuli iksu noit espui. Eli siis oon tässä ohimennen ilmotellukki espanjalaisita, ja nyt kerron enempi.
 Meillä oli siis koulussa semmoi projekti et Sevillasta, Ginesistä tuli noin 20 nuorta meijä kouluu ja sit me jokku majotettii ne mein kotii( jossa ei keretty viettää melki yhtää aikaa koska ne oli tääl nii törkeen vähän aikaa) ja vastaavasti me siis mennää sinne reilu viikoks asustelee Espanjan aurinkoon ja loisteliaan koulun kaltereitten taa. Ne oli oikeesti aivan ällistyksissää mein koulun hienoudesta, oisitte nähny niitten ilmeet! Ja joo oon ollu niitten koulussa ies. majuelossa( koska majoitin viimekin vuonna, espanjafriikkikunolen) ja se on aivan kamala loukko, siis ihan järkyttävä et ymmärrän kyllä:DD

 kattokaaa nyt totakin hölmöläistä. Se tais nähä ensimmäisen kerran elämässää jääpuikon.
Okei. Sit oli muitakin käyttötarkotuksia, esim. puukko......ja jotain muitakin...mut mun täyty sensuroida..
Mut me tehtii vaikka mitä kivaa ja tietty vähemmän kivaa. Koska siinä missä on huippua ja kaikki onnistunu täydellisesti siihen mennessä niin se on vaan kirjottamaton luonnon laki et jonkun jutun pitää silti kusasta!
Meille nyt ei pahemmin kusahtanu asiat, paitti hajos pää vähän säätöön ku mietittii et onks liian myöhä lähtee johonki ja kenen kyydillä ja noi ei haluu suurta porukkaa, ni pitää rajaa ja plaaplaaplaa shaibaseni.



Mitäs mitäs tästä kuvasta vois kertoo....siin on pului!


 Asiasta kukkaruukkuu, musta tuntuu et tuun sit aikuisena/mummona tykkään sikana muistella ja kertoilla mun elämäntarinoita kaikille naperoille ja ittelleni. Miettikää, toivon ainakin et tuun tekee just niitä asioita elämässä ettei tartte katua kun sillo oli jänishousu eikä uskaltanu. 




mut niiiiiin tossapa on vähä hombrei; Alberto, Angel, Dani ja Pablo.
Tykkäsin ihan älyttömästi hengaa noitten kans ku ne oli ehkä maailman hauskimpia ja sit ne ei osannu enkkua oikee, niin pääs mun taidot koetukselle;)
Espujen Finlandia trippi näytti kutakuinkin kuitenkin tältä:
Wanhojen jatkot
Luistelua
Vierailu Hämeen Linnassa
Pulkkailua, Hiihtoo, Lumikenkäilyy
Lumiveistokseilua
Avanto, Sauna
Kylpylä
Koti-iltoi ja chillingg
Helsinki turisteilu 

Hpk- Jokerit- peli ( hyh hyh


  Mun täytyy tännekin tää ilmottaa et oli meinaa mun ensimmäinen  ja viimeinen tommoi lätkäpeli ikinä, mä en yhtää tykänny, katoin vaa chearleedereitä ja jokeri-fanei ku en tajuu miten jokku voi vaan hyppiä ihan kympillä katsomon reunalla ja huutaa koreografisoituja kannustushuutoja. OI kyllä heillä oli megafoni. Plus Saaraa vähä nauratti ku tauon jälkee oli menny 10 min ja sitten vasta tajusin et joukkueet oli vaihtanu puolia..huups.


Olihan kaikkee muutakin, mut emmä tänne voi kaikkee kirjottaa ku en muista ja jos muistaisin niin kirjottaisin ihan liian pitkästi. Sen haluun vaan vielä sanoo et oikeesti ihmiset hankkikaa kärsivällisyyttä ku ootte espujen parissa, ne on niiiin hitaita ja ei kuuntele ja ei tiä missä mennää ja huutaa ja meluu ja on noloi ja saa tehtyy kärpäsestä vitsi mammutin! Mut jotenki silti tunsin oloni hyyyvin kotoisaksi.



Ja niinku uutisissakin on semmoi loppukevennys niin laitan teille näyn, mitä en ois IKINÄ uskonu näkeväni. Hyvät naiset ja herrat tattadattadaaaaa: Kaksi espanjalaista englannin opettajaa, jotka leikkivät kun lapset konsanaan.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti