keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Tanoin tulle taat kerran: Tä oot ykkönen!

Ihan tähän alkuun haluun kertoo teille tarinan. Joten varmistakaa että teillä on hyvät oltavat, tyyny pyllyn alla ja lempparijuoma kädessä ja jos ei oo... Hakekaa!..... Nonni nyt on varmaa parempi ja voidaa alottaa.

Olipa kerran tyttö, joka kävi lukiota. Hänellä oli kaikkea mitä nuori voisi haluta, perhe, ystävät, harrastukset, vapaa-aika ja muuta mukavaa ja joskus jopa luksusta. Tietenkään aina ei voi olla hehkeää ja niin ei ollut tytölläkään hänen istuessa tylsistyneenä Suomen historian tunnilla katsoen videota ensimmäisestä naiseuden lähetistä. Niimpä hän päätti (opettajan mukaan) häiritä kanssatovereita ja päätti kertoa mitä oli edellisenä iltana tapahtunut hänen ollessa McDonaldsissa. Tyttö kääntyi ystäväänsä päin ja kertoi nähneensä ýstävänsä kaverin syömässä ranskanperunoita ja juomassa coca colaa äitinsä kanssa. Tyttö kertoi että se oli hänestä hyvin suloista ja muutenkin poika vaikutti hyvän ulospäinsuuntautuneelta ja mukavalta persoonalta. Mutta tytön kysyessä sitä, tytön ystävä vastasi: "Joo on se tosi mukava mut kyl se osaa olla aika v-mäinen."
Tyttö vastasi siihen hetkeäkään miettimättä: " Mutta niinhän me kaikki."

Sen pituinen se.
Mutta vaikka tarina loppu niin tosielämä jatkuu. Ja voin kertoo et kun olin bussissa ja mietin noita kahta lausetta, niin tajusin jotain tosi hienoa!
Eihän noitte tarttee pitää paikkaansa. Tää maailma on semmoi et kaikki satuttaa toisiaa ja itteensä jatkuvasti. Oli se sitten suoranaista kiusaamista, kuten potkiminen ja lyöminen konkreettisesti, toisen haukkuminen päin naamaa tai epäsuorasti ignooraaminen, kattominen kylmästi ja kaikken pahin; nauraminen! Sit on toisten tunteilla leikkiminen, toisen saattaminen naurun alaseks ja tahallinen kosto. Yleensä tarpeeton.

Mut siis aika järkyttävää tai ei aika, vaan tosi! Emmä haluu ainakaa sortuu mihinkään noista. No tietenkää ei oo olemassa täydellistä ihmistä et kyllä noita sattuu ja tapahtuu, mut silti haluun ite ainakin välttää tommosia!
Musta ois hienoo et ku ihmiset kattos mua niin ne vois aatella, et onpa lämmin ja avoimen ja lähestyttävän olonen tyyppi, eikä, toi oli se, joka puukotti sitä tyyppii selkää ja muutenki puhuu paskaa toisten selän takana. Me voidaa ite vaikuttaa tommosiin asioihin. Miettikääpä ite mimmosia te haluutte olla, paikottaisia bitchei vai hyvään pyrkiviä dudeja?

6 kommenttia:

  1. Heippa! Määpä eksyin sun blogiin äskettäin ja joudun tunnustaan - luin sen k-o-k-o-n-a-a-n! Hui, mut kirjotat tosi hauskasti ja vähän koukutuin.. Huippuu et uskot Jeesukseen! :) Hahah, jännä kun just tänään katoin pari jaksoo Serranon perhettä ja fiilistelin et pakko oppii puhuun espanjaa kunnolla, on se niin upee kieli niin sit törmään tänne sun blogitekstiin, jossa kirjottelet españoliksi :) Jee! Montako vuotta oot opiskellu ja koulussa vai jossain muualla? :)

    VastaaPoista
  2. moikka! hahahha ihana piristys tässä just ennen tilastomatikan kurssia:DDD Joo näköjää säki uskot, Jeesus on aika huippu;)Siis en tiä kuinka selkeesti oon täällä sanonu, vai oonko, mut siis mun mamanmama on espanalainen:) joten oon kuullu sitä vähän aina ja lukenu nyt lukiossa kaks vuotta ja sit kansalaisopistossa kasilta asti, et casi mucho!:))Kannattaa opetella, se on hieno kieli!

    VastaaPoista
  3. oh noo, tilastomatikka! :s tsemppii siihen ;) mut vautsi, vähänkö hauskaa! kätsyy kyllä jos joku sukulainen puhuu kieltä. oon vähäsen kade kun meijän lukiossa ei tarjottu espanjan kursseja, ihan tylsää :<

    VastaaPoista
  4. jooo tarviin sitä erityisen paljon:D mut yks nelonen on sallittu;) missä lukiossa sä sitten olet? jossai perämettässä?:DDD

    VastaaPoista
  5. Hahah, no eihän siin sitten ole mtn ongelmaa! :D No Kauhajoen lukiossa oon nytten vipaa vuotta :) On meillä ehkä joskus aikaisempina vuosina tarjottu mutta nyt ei vissiin oo ollu riittävästi osallistujia tai jtn, blääh :/ Oon vähän uskaltautunu haaveileen jos lähtis au pairiks Espanjaan hihii. Ois niiiiin siistii! Mut vielä siistimpää (ja elämää helpottavampaa...) ois jos osais kieltä jo valmiiksi ees jonkun verran :)

    VastaaPoista
  6. no ei ookkaa, aijaaa sieltä, miten sitten eksyit tänne?? mut tosi kiva just ku tulit heittää kommenttii:)) ja aina! voi haaveilla se on ihmisen rikkaus!:) ja jos sen haluu aikaseks niin sit vaan alkaa elää sitä unelmaa!

    VastaaPoista