torstai 22. maaliskuuta 2012

Jos metsään haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt

Tän söpön lapsenomaisen löydön siivittämämä( tolta näyttää lapsiraukka joka on juuri saanut lätäköllisen kuravettä päälleen.kirjaimellisesti.) heilautan teijät aikuisuuteen! Tai oikeestaa nuoruutee, tai aikuisuutee, tai siis lapsuutee eiku aikuisuutee vaiko vanhuuteen? sekavaaa.

EI ollenkaa sekavaa, vaan karseeta. Juttelin kaverin kans tästä kerran nopeesti meses( nostalgista ). Et sen mielestä meijän nuoruutee ollaa tuotu ja tuodaa edellee liian suuri pala aikuisuuutta. Ja mä kun näin ton lausahduksen niin olin ihan! valmiina allekirjottaan sen. Musta se on täyttä bullshittiä et lukiossa saa lisää aikaa miettii tulevaisuuttaan ja minne kouluun pyrkii seuraavaks. Siis suurin huijaus ikinä! voittaa jopa chris angel tajunnanräjäyttäjän. Okei, kun sä tuut lukioon, niin aluks on starttipäivä( melontaa, yhteistyötä, ruokaa, hauskanpitoo) mut siit se hauskuus vasta alkaakin!

Ollapa sitä Kaurialan Lukion rehtori ja jakaa tietämättömille ykköspallopäille kurssitarjotin ja pyytää niitten täyttää se omien valintojen pohjalta, ja mikä parempi vielä abivuodelle alustavia merkintöjä! siis MITÄ tämä on???
Eikö me saada vaan rellestää ja elää elämää, ilman että mein täytyy miettiä ittellemme ammatti, joka elättää mein kaikki tulevaisuussuunnitelmat, pitää miettii minne muuttaa opiskelee, entä kerrostaloon vai rivitaloon, kämppiksen kans vai ilman? Yhteiskuntaopissa jo ysillä opetellaa korkolaskuja! ihan vaan tulevaisuutta varten, sano munki opettaja ku sitä aikanaan kysyin.  Onhan se ihana ( varsinki mulle kun visuaalisena ihmisenä) pääsee sisustaa oman huoneen, ei kämpän! juuri sellaiseksi kun haluaa, eikä tarvii enää töllöttää niitä nelosluokalla liimattui enkelitapettei.  Mut silti!!!

Ainoo, mitä pyytäisin herra maailman muuttavan, ois tämä. Tää alkaa tosi monia stressaa, sitten ihmiset alkaa miettiä ihan todenteolla et mikä se ammatti ois missä viihtyisit nytten ja sitten ja mistä saa hyvää palkkaa. ja siitä sitten sitä mietitää niin kauan et nuoruusvuodet kerkii vilistää ohi kun jokases ammatis on jotai "huonoo".
Sit mietitää, kuinka niin monen nuoren terveydentila on tosi heikko. Täysjärkinenki siinä hulluks tulee kun SAAKELI JOKA PÄIVÄ, pitää miettii et mikä se mun työ ois, tai edes kuka minä olen?

Mullakin on nyt työhakemusten ja cveen tekoo. ja mikä on syy kun sitä OPOlta kysyimme?
no tietysti: ihan hyvä teijän tulevaisuutta ajatellen!

onneks mullon mun haaste, joka tehää tunnepohjalta, ei järki:)
päivä 07. kuva paikasta, minne haluaisit mennä



plus Bali, mut en jaksanu ettii siit kuvaa, kaikki nyt tietää mimmosta siel on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti