maanantai 12. maaliskuuta 2012

Olavi uusivirta

Kirjotinki jo facebookkiinki kuin helppoo on olla onnellinen ja tyytyy siihen mitä on. Meil oli koulus OPOn tunnilla semmoi mies joka oli ollu opiskelee Amerikassa kuralammikon tuon puolen 17 vuotta. Sen oli alunperin pitäny mennä vaan vuodeks, mut sen omian sanojen mukaa, ku tekee sitä mitä rakastaa ja haluu tehä eikä sitä mitä muut haluu et teet, niin sillon mikää ei oo mahotonta ja unelmista tulee totta! Tajusin kans sen et oikeesti vaiks mun elämä on ihan! totaalisen! törkeen! ja pajon! täynnä! kaikkea! niin silti oon tosi onnellinen ja teen just niitä asioita mistä tykkäänki. Okei koulu on vähänku semmoi pakkopulla tai enemmänki piirakka siellä päivien alussa, mut mun viikko on semmosta hulivilinää että kummakun kerkiin istuu himaa ja lämmittää sen äitin tekemän lohikeiton mikrossa 30sekunnin verran ku taas pitää lähtee bussiin.
Hoh hoijaa, joka päivä kotiin sillon kuuden viiva puol kymmenen välissä (eikä tässä ole viikonloppuikaa). Mut mä silti en stressaa en oo kipee ja nautin! Eikö noi ookki nee pääasiat?
Must on!
Indeed kevät on ilmassa ja aurinko paistaa ehkä maailmankauneinten nytten! Oli kyllä sitäkin ikävä ku kävelet ulkona ja et voi tekstaa ku aurinko häikäsee näyttöö ja pitää ettii varjo.
Lueskelin yhen tytön blogii, jossa sillä oli tosi söppänä haaste ja päätin varastaa sen, hah. En haluu tehä siit mitää isoo juttuu, koska kaikkihan varastelee yhtenää, karkkei, toppei, viinaa ja hajuvesii, mikä on jo taitolaji, koska sokkarilla on aika hullut turvamiehet!! no eivaaa lol läppäää oli, en haluu tehä tästä haaste jutusta mitäää isoo juttuu vaan laitan sen toho loppuu ja pidän yllätyksenä et mitä sieltä tulee sit päivittäin;)) mut aina ne liittyy jotenki kuvaan. hih kuin hauskaa!
Tänään oli semmoi kun: päivä 01.Kuva, siitä mitä nyt ajattelet.




Piti vähän pohtia, mitä se on, koska mähä tunnetusti ajattelen sataamiljoonaajayhtä asiaa kokoajan, joku päivää varmaan räjähän. Tai sit on niit päivii ku en aattele mitää mut nyt se on varmaan tämmösii sitten aattelen. Eli enhä mä osaa rajaa yhteen, okei ehkä opin päivien myötä, mut ihan silleee informaatioks mä inhoon rajaamista, asioiden rajaamisesta silmien rajaamiseen:DD ihan sairasta! Mut toi vika kuva ei oo mikää klisee summer, vaan se on mun ja Priscan summer 20013(ja kuitenki joku pätevä pässi valittaa tosta, niin toi vuosi on insideXD) heihei nyt kiireinen elämäni jatkuu, bussi älä lähde ilman minua<3

2 kommenttia:

  1. "En haluu tehä siit mitää isoo juttuu, koska kaikkihan varastelee yhtenää, karkkei, toppei, viinaa ja hajuvesii, mikä on jo taitolaji, koska sokkarilla on aika hullut turvamiehet!!" :----DDDDDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ;))mussa on kirjailijan taipumus, tullu äitiinsä, eiku mitä?:DDDD mut onhan toi valitettavan suurelta osalta totta

      Poista