maanantai 13. helmikuuta 2012

sydämmii ja ystävii, oi kun söpöä!

Tomorrow is a big day, or is it?

Tääl Suomes ystävänpäivä on kyl vähä leim päivä ettei tapahdu mitää hienoo erikoista ja silmiä hivelevää, eri asia se oiski tuolla toisella puolen AMERIKASSA. Mut oikeestaa mä en oo kovin surullinen siit et asun Suomessa. Katoin täs joulun new years even ja kirjotin siit esseen kuinka se elokuva on oikeesti tehny vaikutuksen mun elämää! Nyt ootte sillai ja pöhpah se on vaa teinielokuva jossa rakkaus kohtaa iloisesti, mutta musta se kertoo just niistä unelmien tavoitteluista! ja lisäks oli ihanaa ku siin oli se ashton kutcher, joka inhos uutta vuotta ku kaikki on niin kliseistä paskaa. Oikeestaa sen roolista oli varmaan tehty semmoi tunnelmanpilaaja, mutku miettii nii kuka on sanonu et mein pitää tykkää juhlapäivistä?

 Me saadaa tykätä ihan mistä me halutaan ja tehä mitä me halutaan. Meillä on vapaat kädet meijän elämään, meijän joka ikiseen päivään, meidän valintoihin, kaikkee. Mut silti me tehää asioita vaan sillonku niit kuuluu tehä. Tai hahah kelatkaa mikkä naurut siit tulis kun joku laittais vappuna tonttulakin päähän, tai uutenavuonna söis mämmiä. Se alkaa jo tuntuu niin väärältä.

Mutta musta se tuntuu myös väärältä että toi tuntuu väärältä ( hhahah frendit:DD).




Otetaas esimerkkinä (sopivasti sattuikin) niin tää ystävänpäivä. Meillä oli ainakin yläasteella tapana askarrella sydämen muotoinen "halipassi" ja ai että ku oli komeeta halailla ihmisiä, niin että ne voi kirjottaa sun passii oman nimmarinsa ja kohta se olikin täynnä ja sit se oli huippua! Mut entäpä ne jotka ei saanukkaa niin paljo nimiä, toi on aika sairas tapa, koska toi erottaa jyvät akanoista, feimit ja sosiaaliset niistä hääppösistä ja hiljasista.
Lisäks musta on tosi sairasta halaa ihmisiä vaan sen takia koska se kuuluu tähän päivää tai koska niin nyt vaan tiistaina pitää tehä. Eiks ois hienoo ku vois vaan halailla niit ihmisiä joka päivä ja osottaa ystävyyttä ja rakkautta, mut eiku hetkinen, mehä voidaan! Mut silti se jää tähän yhtee päivää. oi miksi?



Toivoisin että huomenna kaiken hulinan pinkin vilskeen ja vilinän keskellä muistaisitte että ystävän välittämisee ei tarvita jotain frikin juhlapäivää, voit tehä sitä joka ikinen päivä! kelatkaa kuin siistiä!










rakkaudella robottifoobikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti