lauantai 4. helmikuuta 2012

Tunne tuuli hiuksissasi

Musta on tosi hienoo, kuin meijän ympärillä oleva maailma saa meijät ajattelee. Tai et ei se ihan turhaa vaan siinä möllötä et sillä on tarkotus. Joskus se tarkotus ei oo itselle hyvä mut usein tajuu jotain jännää ja oppii arvostaa kaikkia asioita enemmän eikä pitää vaa  itsestäänselvyyksinä:)

Tiia tuli meille tässä yks päivä, torstaina se tais joo olla. Sit puhuttiin kaikke maan ja taivaan väliltä, kunnes puheet käänty siihen uuteen ohjelmaan Terranovaan. Moni onkin varmaa nähny ne kolmosen mainokset mis on jotai viidakkoo ja jotai raapaumii ja jotain muuta hämärää. No Tiia oli kattonu sen ekan jakson ja sit se alko selittää sen juonta. Tajuttii molemmat et me ei haluttais tommosta tulevaisuutta ikin meille! (ideana big brother valvoo, ja joku sanoo mitä sä teet ja mitä sä et tee, ja kuinka monta lasta sä saat kasvattaa ja kuka pääsee turvaa ja kuka on ns. arvoton).
Aika sairasta, eikö?

Sitten edellee niist kahest villakoirapellerosta tuli myös mielee, ku me viedää ne tonne Suomen ihanaan -30 pakkasee jos posket jäätyy heti ekaan asentoo mimmoi sun ilme oli ku astuit ovesta ulos-.- Niin niille laitetaa kaulapanta ja flexi ja sit me saadaa ohjailla minne suuntaa käännytää mitä reittiä mennää mikä on sen hihnan pituus ja mitä papanoi saa haistella ja millon jatketaa matkaa.
Aika sairasta, eikö?

Nykyää kun me mennää ulos, me saadaa itte päättää mitä me puetaan, millä kuljetaa; kävellen, lumikelkalla. autolla, bussilla, pyörällä, lumikengillä vai kenties suksilla. Me saadaa päättää itte, minne mennää, mitä reittiä, millätavalla, miksi ja millon.
Me saadaa yleensäkki tehä omia valintoja, liittyen perheesee, ystävii, arvoihin, töihin, harrastuksiin, huoneen seinän värii, kaikkeen! Aika hienoa, eikö?



Se ei oo itsestäänselvyys et me saadaa elää villeinä ja vapaina ilman aitauksii!
Ootteks nähny Spirit, villi ja vapaa? Siin ois tää mun ajatus elokuvan muodossa.






Onnellisena, melli.

1 kommentti: