sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Luovuus on kaunista.

Lady Gaga- Marry the night

Ihan tähän alkuun haluun laittaa teille katottavaks, huom! ei  kuunneltavaks ton videon. Se on jännä näis Gagan biiseis et helposti menee 5min enneku on kuulunu mitää ääntä liittyen siihen itse biisiin. Kunnon intro tarina mikä lie siis. Mut oikeesti Gagan luovuus on ihan huipussaa! En oo mikää sen fani mut sen taidot kaikessa on ihailtavaa. Näitten alut on jo niin friikkei ja ällöi et ne on sairaan hienoi! Gaga on oikee taistelija!

Musta meillä kaikilla on joku taito, mikä on se meijän juttu! Sit ku löydetää se, niin sitä tulis käyttää. Mua ite vähä harmittaa ku mullon alkanu tulee paloo tanssimista kohtaa,mutku tiän et ei oo mun juttu mennä tanssisalii ja tansii koreografin perässä niin se on vähä jääny. Kuitenki usein nuortenilloissa ku joku pimpottelee pianoo niin jäsenet vaa alkaa liikkuu ja tekis mieli alkaa siin vaa tansii. Silti oon ku jossai jäässä, jähmettyneenä patsaana joka omassa mielikuvituksessaa, hyppii pilveltä pilvelle maailman kevyimpänä höyhenenä pehmeine liikkeineen.
Ois vaan niin hienoo ku me uskallettais käyttää niit lahjoi mikkä meille on annettu!

Lady Gaga on hyvä esimerkki. Se on käyttäny omia lahjojaan, ja uskon et se ei oo ollu ensiyrittämisellä nappisuoritus, mut se on vaa noussu takas jaloille ja jatkanu yrittämistä. Se on hassua ku lannistuu jostai yhestä asiasta, minkä toine sano puhtaasti ilkeyttää tai vahingossa. Ekaks on ollu ihan milliondollarbaby-fiilis ja sit slap, joku paiskaa sut maahan. Vaikka sullon ittelläs ollu luottamusta vaikka jotai sun tekemää kampausta kohtaa ja sit joku kattoo ja on sille ööööööööö ok. Niin se sen jälkeinen fiilis on ihan hirveä. Tekis mieli vaan kätkeytyy lähimpää verhoo tai vetää ittensä vessanpöntöstä alas. Siks on hienoo ku on niit ihmisii, jokka siitä huolimatta kävelee pää pystyssä( muttei liian).

Yhtee aikasempaa postauksee linkkasinki sen kuvan, aika randomisti tosin, mut sen missä luki Say something nice. Se sopii itseasiassa viel paremmi tähän mun pohjustuksee. Oon huomaamattani oppinu mun ihanaiselta ystävältäni Claudialta, että jos ei oikeesti oo mitää hyvää sanottavaa niin pitää sitten turpansa kiinni. Ja sitku näkee jotain ihanaa niin voi ihan rohkeesti mennä kehuu sitä toista, koska siit vaan tulee hyvälle mielelle, molemmat!

On ihan okei jakaa hyvää mieltä ympärilleen!

ps. on toi biisikin kyl tosi hyvä. Ja kärsimättömät, se alkaa sit 08.50kohalta:D

1 kommentti:

  1. mulla tuli täst jotenki mieleen http://www.youtube.com/watch?v=OUe3oVlxLSA&feature=relmfu toi loppu, kato vaik 4min eteenpäi! :D

    VastaaPoista