tiistai 28. helmikuuta 2012

Mihin sinun energiasi tavallisesti ohjautuu?

Mulla on ehkä maailman ihanin OPO-kurssi. Se valmistaa meitä tulevaisuuteemme erilaisten testien ja työhakemusten avulla. Sit viimeeks ku oli tunti, niin saatiin semmoi testi, jonka joku äiti ja tytär on suunnitellu toisen maailmansodan aikana, joka perustuu Carl Jungin teorioihin. Sen nimi on: MBTI- luonnetyyppitesti.
Se oli ihan sika kiva tehä ku piti vaa valita kumpi kuvastaa sua enemmä ja sit lukee tulokset siit mimmoi työ sulle vois sopia, tai mimmonen sä oot ihmisenä, entä ystävänä ja jne. Ai että mä rakastan tommosia!!
    Noo mulle tuli tämmöi: Ekstrovertti- Intuitiivinen- Tunteva- Spontaani
Noi sanat ei oikee kyl kerro tollasenaan mitään, niin voin ottaa muutamia pätkiä mitkä löytyy tosta luonnekuvauksesta:

ENFP on vilkas persoona, joka etsii alati uusia, kiinnostavia asioita, joita voisi kokeilla
Hän puhuu paljon.
ENFP:lle on ominaista vahva esiintymisvietti.
ENFP ei suunnittele asioita etukäteen.

Tietty toi testi on aika tommoi mustavalkonen tai ettei siin oo mitää välimuotoo. Koska kyllä mä tykkään joskus vaa chill ja olla ihan paikallaa ja puhua syvällisiä samassa paikassa 3tuntii:)
Ja joskus mun persoonan kamala monsteri tulee esiin, ja se ei välttämättä kuvaa mun normi olemusta maailman parhaimmalla tavalla:DD

Ja sit musta oli vielä hauska ku tein ton testin mun kaverin puolesta, niin sekin on jännä miten toiset voi nähä sut aivan siis totaalisen
eritavalla. Et ku tekee toisen puolesta niin sit se tulos onki aivan erilainen ku se minkä se itte sais. Niinku siit tulee mielee et esitetäänks me jotain muuta, ku mitä me ollaan, esitetäänkö me niitä joita me haluttais olla, vai näkeeks ihmiset vaa eritavalla kaikki asiat?




Seki ku katottii kaverilla Oscareita, niin se on jännä ku arvostaa eri asoita ja sen takii arvostaa mm. eri mekkoi. kampauksii, tyylii puhua.
ME ihmiset ollaan vaan niin kertakaikkisen erilaisia ettei mitää rajaa. Niinku jonkun mielestä Viola Davisin mekko sointu hyvin sen ihonväriin mut toisten mielestä se oli ku sammaloitunu kivi:DDDD
Ja sit ne jokka tykkää tosi paljon piiiitkistä iltapuvuista tais rakastaa kaikkia niit mekkoi siellä ja toiset taas ei yhtää. Oikeesti kuin hassua.

Mun mielestä on tosi hassua ajatella et joku muu vastaa tohon testiin täysin eritavalla ja saa täysin eri tuloksia kun mä. Mä rastittelen ja melki pidän itsestäänselvyytenä et kaikki laittaa et ei, en pidä aikatauluista, mut sit joku maailman järjestelmällisin ihminen tekee sen ja on sille mä rakastan aikataului!! kelakkaa nyt kuin jännää, ette varmasti tuu ikinä löytää tästä maailmasta täysin samaa olentoa ku te, ellette mee kloonaan itteenne.

perjantai 24. helmikuuta 2012

Tunne, jota ei voi sanoin kuvailla

Voi kun mulla ois vaikka mitä asioita joista haluan kirjoittaa! Ensinnäkin luen yhen ihanan tytön blogia, jossa se aina sillon tällön kirjottaa päivästää/ viikostaa huonot puolet ja sitten myös hyvät puolet! Musta toi on aivan ihastuttava tapa, koska vaikka kuinka paljon tuntis et menis päin pyllyä niin vois yrittää kaivamalla kaivaa niit hyviäkin puolia, ja sit ku alkaa kaivaa niiin huomaa ettei ees oo kovin syvälle päässy ku jo ensimmäiset viis hyvää asiaa pulpsahtaa mieleen:) Nyt mulla on aivan täydellinen fiilis, koska loma ja muutenki pääsee tuulettuuu ja chillautuu ja niinku tyhjentyy!

Hyvän mielen nostaja! ( ja joo ei hätää noi sanat ei koske mua:DD)

Mut voisin nyt tehä noi:

nackdelar:
-motivaatio liian lopussa
- naama ylikuivunut tosta ilmasta
- jääkaappi totaalisen tyhjä
- kiireinen päivä






fördelar:
- kiireinen, koska on tulossa niin ihana ihmistäyteinen ilta!
- kevät näyttää tulevan
- loma!
- veli oli tehny makarooni-jauheliha-sapuskaa
- 90210

Lopuksi vielä mainittakoon maantiedon tunnin aivan ylitsepursuavan riehakas fiilis, sitä naurun ja dissauksen määrää!!!
Ja sit Gaga oli sanonu hienosti (luin Harpers Bazaarista): Whether I`m wearing lots of makeup or no makeup. I`m always the same person inside.

torstai 23. helmikuuta 2012

FIESTA

Tässä sitä sit ollaan, tosi rättiväsyneenä mutta superonnellisena, eilen lähti mun espanjalainen takasin Sevillaa ja nyt vasta on saanu aikaa kirjotella tännekin!

Haluun niistäkin lisäillä kuvia tänne mut eka tää the thing! Musta tuntuu että kaikki on saanu jo tarpeekseen näistä mekkomeristä ja kampaussöherryksistä mut silti laitan nyt kuvia käyttäjästä minä tänne:DD

Elikkä torstai oli kaikinpuolin varsin onnistunut päivä/ilta mikä lie. Eka oli oikee kunnon luxusta kun pääsin laitatuttaa hiukset ja naaman ja sit himaan bussilla ja pukeutuu tuohon punaiseen unelmaan! Tietty mua jännitti ihan törkeesti ja se näkyki videossa(oi kyllä parini isä oli niinkin kiva että tallensi koko shown) kun mä en hymyilly melki lainkaa, paitti sillon ku failasin! ja oikeen pahemman kerran! se oli noloudessaa tosi hauskaa ku kaikkie muitte rintamasuunta osotti pohjoisee ja meillä läntee:DD

Ja tässä hyvät naiset ja herrat, tytöt ja pojat ja vanhukset on minun tanssiparini! Erittäin loistava, joka pyörähteli mun kans kanssa kaikki ne miljoona wienin valssin kiemuraa kuumeessa! Ei ihan jokainen pystyis siihen, mut samppa se on tehty jostai sampion teräksestä:DD

Ja ihan vaan näin meidän kesken kun katto niin muilla tytöillä oli aika paljon huonompia pareja, muahahahahah.

Ja tästä näkee et alkaa olla myöhä, kun mun jutut alkaa menee tämmösiks, niin voi lukee näitä sit epätosissaa. Mut oli niiin liian pitkä aika ku en ollu kirjotellu niin vääntäydyin nyt sitten ja nyt mun pää on tyhjä mut silti mä vaan kirjotan ja kirjotan ja kirjotan:D Se on jännä kun illalla tuntuu et sitä juttuu vaan tulee ja tulee, ja vois vaan puhuu ihmisillekin chätissä koko yön ja vois kirjotella tänne ja ettiä ihania kuvia, mut ehkäpä huominen alkaa muistuttaa ittestää ja muistan et mulla on esim. ruottin sanakoe. Mut oon pahiz ja en tee sitä!

Oho aihe vähän karkas...................nyt takas wanhoihin....

Mitäs muuta voisinkaa kertooo??? hmmmmmmmmm... no siis ensinnäki en tajuu miten voi uuvuttaa niin paljo tommoi pyörähtely mut sen jälkeen olin niiin valmiina hyppää sänkyy ja nukkuu talviunia kesäloman alkuun asti! ja sit oli tietty jatkot, mistä mulla ei oo paljoo kerrottavaa vaikka olinki selvinpäin. Ainoostaa se oli hauskaa seurailla muita, ku oon tämmöi vakooja, oikeesti porukka sekoili niin omiaan siellä et sain vuoden naurut! Niinku kuka keksii et pikkupikkupikkusen pyöreen baaripöydän päällä voi tanssia pitäen kuitenki kiinni kattoparrusta:D tai et riidat kannattaa sopia umpikännissä tai et itketää meikit pois päästä. hahahha se oli lievästi sanottuna todella hupaisaa!
Tossa alempana on mun iltalookki ja mies joka ei ole minun mies, vaikka siltä erehdyttävästi näyttää:DDD


Tietty kaikki oli tosi kauniina ja pojat komeina ja kaikki oli todella ihanaa ja ruusuilla tanssimista. Mut silti mä edelleen suosin ihan normipäiviä kun saa vaan syödä ja lagaa:DDDDDD
 

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

jos mä oon madelein oo sä victoria

Tässä sitä ollaan super onnistuneitten ja uuvuttavien Potkijaisten jälkeen sängynpohjalla peittoon kääriytyneenä jännitys huipussaa. Huomenna kelatkaa huomenna!! sanon vielä kerran HUO-MEN-NA on wanhojen tanssit! Tätä on odotettu ku kuuta nousevaa! Se värien kirjo ja kimallus ja kaikki, musta tässä ehkä hienointa on se ku näkee mimmosia mekkoja, kampauksii jne. muut kakkoset on löytäny ja pääsee vertaa niitä siihen omaan olettamukseen( oi kyllä olen miettinyt mimmonen mekko kenelläkin voisi olla, mussakin piilee pieni romantiikko:DD)




Justha oikeesti oli vasta ekat söpöt reenit missä kaikki oli pihalla ja naurettiin jonku hölmöille kysymyksille:)
Mun päivä tulee näyttää tältä:
seiskan bussilla keskustaa siellä reenit 07.30
sieltä koululle kymmeks Abigaalaa kattomaan
sitten kiiruusti yhekstoists kampaajalle
josta matka meikkiin
ja lopuks kotiin vähä syömistä ja mekkoon pukeutumista
sit kaareen vähä danssaamaan.

Ihan supersuper jännää pelottavaa kivaa ja hirvittävää!

Ai että se on sitten huomenna tai ei milloinkaa kun näytetään kauniilta, oikeesti en malta odottaa, miettikää nyt ammattilaiset! mitä hemmottelua <3

Mun piti ottaa vähä härnäys kuvia mun mekosta, mutta järkkäri on mun kaverilla niin sitten se vähä jäi...
mut mun mekko on just ihana! tietysti:D
punasta
kerroksia
kimalletta

Se on Melissan mekkoliini! varmaan mä oikeesti pissaan housuun tai mun mekko tippuu tai jotain, olis niin mua.

vähän Nicki Minajia vaikken mä siitä tykkääkkää, esim. ihan hirvee nauru, mut huomen on mun momentti!:DDD kauneusunille nyt!

maanantai 13. helmikuuta 2012

sydämmii ja ystävii, oi kun söpöä!

Tomorrow is a big day, or is it?

Tääl Suomes ystävänpäivä on kyl vähä leim päivä ettei tapahdu mitää hienoo erikoista ja silmiä hivelevää, eri asia se oiski tuolla toisella puolen AMERIKASSA. Mut oikeestaa mä en oo kovin surullinen siit et asun Suomessa. Katoin täs joulun new years even ja kirjotin siit esseen kuinka se elokuva on oikeesti tehny vaikutuksen mun elämää! Nyt ootte sillai ja pöhpah se on vaa teinielokuva jossa rakkaus kohtaa iloisesti, mutta musta se kertoo just niistä unelmien tavoitteluista! ja lisäks oli ihanaa ku siin oli se ashton kutcher, joka inhos uutta vuotta ku kaikki on niin kliseistä paskaa. Oikeestaa sen roolista oli varmaan tehty semmoi tunnelmanpilaaja, mutku miettii nii kuka on sanonu et mein pitää tykkää juhlapäivistä?

 Me saadaa tykätä ihan mistä me halutaan ja tehä mitä me halutaan. Meillä on vapaat kädet meijän elämään, meijän joka ikiseen päivään, meidän valintoihin, kaikkee. Mut silti me tehää asioita vaan sillonku niit kuuluu tehä. Tai hahah kelatkaa mikkä naurut siit tulis kun joku laittais vappuna tonttulakin päähän, tai uutenavuonna söis mämmiä. Se alkaa jo tuntuu niin väärältä.

Mutta musta se tuntuu myös väärältä että toi tuntuu väärältä ( hhahah frendit:DD).




Otetaas esimerkkinä (sopivasti sattuikin) niin tää ystävänpäivä. Meillä oli ainakin yläasteella tapana askarrella sydämen muotoinen "halipassi" ja ai että ku oli komeeta halailla ihmisiä, niin että ne voi kirjottaa sun passii oman nimmarinsa ja kohta se olikin täynnä ja sit se oli huippua! Mut entäpä ne jotka ei saanukkaa niin paljo nimiä, toi on aika sairas tapa, koska toi erottaa jyvät akanoista, feimit ja sosiaaliset niistä hääppösistä ja hiljasista.
Lisäks musta on tosi sairasta halaa ihmisiä vaan sen takia koska se kuuluu tähän päivää tai koska niin nyt vaan tiistaina pitää tehä. Eiks ois hienoo ku vois vaan halailla niit ihmisiä joka päivä ja osottaa ystävyyttä ja rakkautta, mut eiku hetkinen, mehä voidaan! Mut silti se jää tähän yhtee päivää. oi miksi?



Toivoisin että huomenna kaiken hulinan pinkin vilskeen ja vilinän keskellä muistaisitte että ystävän välittämisee ei tarvita jotain frikin juhlapäivää, voit tehä sitä joka ikinen päivä! kelatkaa kuin siistiä!










rakkaudella robottifoobikko.

torstai 9. helmikuuta 2012

Tavuton tammikuu( helmikuu)

NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!
Sillonku tajusin mistä haluun kirjottaa niin olin bussissa, ylläriylläri se oli täynnä ihmisiä. Erityyppisiä, ikäsiä, näkösiä mut etupäässä koululaisia, siis niinku yläastelaisia.
No kuten mun ehkä röyhkeihinkin tapoihin kuuluu, niin kuuntelin niitten juttui salaa. taino ei kovin salaa tarvinnu kuunnella kun koko bussi kuuli sen yhen tytön hölötyksen! Musta on ihan okei olla äänekäs ja pitää numeroo ittestää jollai tapaa, mut niitten sen juttujen taso.................

1) kiroili joka välis
2) puhu siitä kun sen porukat on kusipäitä
3) sillä oli synttärit seuraavana päivänä
4)......eli se mietti minne se menis sen omien sanojen mukaa ryyb....
5) sit valitti kun sen röökit oli lopussa
6) ja ikää oli se 13...

Ei täs muut, mutku oikeesti mihin tää nuorison suunta on menossa, jos olis joku frikin paraabeli joka kuvastais sitä havainnollisesti niin se käyrä ois kovaa vauhtii laskeva suora! ( mun matikkataidot on sit huipussa et ei tarttee tul pätee:D) siis mua oikee alko surettaa niinku et miks ton ikäsen täytyy miettii meneeks se viikonloppuna ryyppää sakulle vai matiakselle vaiko kenties ihan vaa lindalle? en tarkota myöskää et sen pitäs olla himas leikkii my little poneilla ja kampaa niitten harjaa, mut silti nyyyyyyyyh.

Pahintahan tässä on ettei kukaa voi tulla sanoo et: " Nyt se on sit loppu, ei saa juoda!" Enserio, kuka niitä estäis? Nuorethan rakastaa kaikkee mikä on kiellettyä, olis se sitten omenen varastaminen naapurinpuusta tai porukoitten kusettaminen ja ryyppääminen kaverin olohuonees.Toivon vaa sitä, et joku päivä kun ne nuoret pikkucriminaalit herää ja on syömässä muroi niin ne tajuu et eihän tässä oo tää mun elämän tarkotus! Mut siihen asti ei oo mitää konstia olemas, vaan me voidaa päättää ittestämme. Kurjaa, kumpa jokanen tajuis et se mitä teet on vaan sun oma ilo tai häpee.
Ismo Leikolan siivittämänä minulla on suuri ilo ja kunnia linkata jonkinmoinen vastaus tähän probleemaan:

Ja toivon että osaatte itte sensuroida sen tyhmät jutut ja löytää sieltä tän mun tekstin punasen langan, elikkä siis Ismo!


                                    
                                              voi näyttää kivalta ja ihanalta.................

                                           ...............mutta oikeestaan ei oo sitä.

tiistai 7. helmikuuta 2012

Lova, lovar, lovade, lovat

voi lapsirakkaat mullois yks juttu mistä haluun kirjottaa, mut säästän teijät kirjotusvirheiltä ja teen sen vasta torstaina! lol, mullon niin kiireinen elämä! uutta mulle:DDD Potkijaiset, wanhat, sirkus,espanja, espanjaprojekti, pikkusiskon hoito, siivous, ja koulu! aijai, mukavata! mutta lupaan että kohta tulee settiä!
kiire, kiireisempi, kiirein melissa.

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Luovuus on kaunista.

Lady Gaga- Marry the night

Ihan tähän alkuun haluun laittaa teille katottavaks, huom! ei  kuunneltavaks ton videon. Se on jännä näis Gagan biiseis et helposti menee 5min enneku on kuulunu mitää ääntä liittyen siihen itse biisiin. Kunnon intro tarina mikä lie siis. Mut oikeesti Gagan luovuus on ihan huipussaa! En oo mikää sen fani mut sen taidot kaikessa on ihailtavaa. Näitten alut on jo niin friikkei ja ällöi et ne on sairaan hienoi! Gaga on oikee taistelija!

Musta meillä kaikilla on joku taito, mikä on se meijän juttu! Sit ku löydetää se, niin sitä tulis käyttää. Mua ite vähä harmittaa ku mullon alkanu tulee paloo tanssimista kohtaa,mutku tiän et ei oo mun juttu mennä tanssisalii ja tansii koreografin perässä niin se on vähä jääny. Kuitenki usein nuortenilloissa ku joku pimpottelee pianoo niin jäsenet vaa alkaa liikkuu ja tekis mieli alkaa siin vaa tansii. Silti oon ku jossai jäässä, jähmettyneenä patsaana joka omassa mielikuvituksessaa, hyppii pilveltä pilvelle maailman kevyimpänä höyhenenä pehmeine liikkeineen.
Ois vaan niin hienoo ku me uskallettais käyttää niit lahjoi mikkä meille on annettu!

Lady Gaga on hyvä esimerkki. Se on käyttäny omia lahjojaan, ja uskon et se ei oo ollu ensiyrittämisellä nappisuoritus, mut se on vaa noussu takas jaloille ja jatkanu yrittämistä. Se on hassua ku lannistuu jostai yhestä asiasta, minkä toine sano puhtaasti ilkeyttää tai vahingossa. Ekaks on ollu ihan milliondollarbaby-fiilis ja sit slap, joku paiskaa sut maahan. Vaikka sullon ittelläs ollu luottamusta vaikka jotai sun tekemää kampausta kohtaa ja sit joku kattoo ja on sille ööööööööö ok. Niin se sen jälkeinen fiilis on ihan hirveä. Tekis mieli vaan kätkeytyy lähimpää verhoo tai vetää ittensä vessanpöntöstä alas. Siks on hienoo ku on niit ihmisii, jokka siitä huolimatta kävelee pää pystyssä( muttei liian).

Yhtee aikasempaa postauksee linkkasinki sen kuvan, aika randomisti tosin, mut sen missä luki Say something nice. Se sopii itseasiassa viel paremmi tähän mun pohjustuksee. Oon huomaamattani oppinu mun ihanaiselta ystävältäni Claudialta, että jos ei oikeesti oo mitää hyvää sanottavaa niin pitää sitten turpansa kiinni. Ja sitku näkee jotain ihanaa niin voi ihan rohkeesti mennä kehuu sitä toista, koska siit vaan tulee hyvälle mielelle, molemmat!

On ihan okei jakaa hyvää mieltä ympärilleen!

ps. on toi biisikin kyl tosi hyvä. Ja kärsimättömät, se alkaa sit 08.50kohalta:D

lauantai 4. helmikuuta 2012

Tunne tuuli hiuksissasi

Musta on tosi hienoo, kuin meijän ympärillä oleva maailma saa meijät ajattelee. Tai et ei se ihan turhaa vaan siinä möllötä et sillä on tarkotus. Joskus se tarkotus ei oo itselle hyvä mut usein tajuu jotain jännää ja oppii arvostaa kaikkia asioita enemmän eikä pitää vaa  itsestäänselvyyksinä:)

Tiia tuli meille tässä yks päivä, torstaina se tais joo olla. Sit puhuttiin kaikke maan ja taivaan väliltä, kunnes puheet käänty siihen uuteen ohjelmaan Terranovaan. Moni onkin varmaa nähny ne kolmosen mainokset mis on jotai viidakkoo ja jotai raapaumii ja jotain muuta hämärää. No Tiia oli kattonu sen ekan jakson ja sit se alko selittää sen juonta. Tajuttii molemmat et me ei haluttais tommosta tulevaisuutta ikin meille! (ideana big brother valvoo, ja joku sanoo mitä sä teet ja mitä sä et tee, ja kuinka monta lasta sä saat kasvattaa ja kuka pääsee turvaa ja kuka on ns. arvoton).
Aika sairasta, eikö?

Sitten edellee niist kahest villakoirapellerosta tuli myös mielee, ku me viedää ne tonne Suomen ihanaan -30 pakkasee jos posket jäätyy heti ekaan asentoo mimmoi sun ilme oli ku astuit ovesta ulos-.- Niin niille laitetaa kaulapanta ja flexi ja sit me saadaa ohjailla minne suuntaa käännytää mitä reittiä mennää mikä on sen hihnan pituus ja mitä papanoi saa haistella ja millon jatketaa matkaa.
Aika sairasta, eikö?

Nykyää kun me mennää ulos, me saadaa itte päättää mitä me puetaan, millä kuljetaa; kävellen, lumikelkalla. autolla, bussilla, pyörällä, lumikengillä vai kenties suksilla. Me saadaa päättää itte, minne mennää, mitä reittiä, millätavalla, miksi ja millon.
Me saadaa yleensäkki tehä omia valintoja, liittyen perheesee, ystävii, arvoihin, töihin, harrastuksiin, huoneen seinän värii, kaikkeen! Aika hienoa, eikö?



Se ei oo itsestäänselvyys et me saadaa elää villeinä ja vapaina ilman aitauksii!
Ootteks nähny Spirit, villi ja vapaa? Siin ois tää mun ajatus elokuvan muodossa.






Onnellisena, melli.

torstai 2. helmikuuta 2012

Nukkumatti ei kolkuta....

Hahahahha pikanen lisäys, kun tässä en saa unta, niin aattelin näyttää mun taidonnäytteitä ku sitä kampaamoalaakin opiskelen ( noooot). disfrutan!

Lyhyestä virsi kaunis

Pää tyhjänä, epätodellinen päivä, puol tuntii koulussa, nyt Melissa Horn ja punaiseksi maalatut kynnet. Huomen koekampaus wanhoihin, innostus katossa ja pissaan yöllä varmaa petii!!

 

keskiviikko 1. helmikuuta 2012

diipadaapaa vastaan

Hei olen Melissa ja puhun liikaa, ja kirjoitan, joten mulla tulee näit kirjaimii tänne paljon, suokaa anteeksi.

 Oikeesti( oho mun kaikki lauseet alkaa sanoil: oikeesti tai mutjoo) mä oon aika materialisti, ja hankin kaikkee turhaa, no kirppareilta mut kuitenki hankin ja rakastan miettiä mitä puen päälle, joten siks oikeesti varottakaa mua jos alan liikaa samaistua muihin fashionshaisseblogeihin!



Elikkä mullon jo siis pitkää soinu pääs et haluisin kirjottaa mun ajatuksia ylös tänne liittyen pelkoon. Sopivasti just tänään vanajatiekympin pukkaris oli vuoden 2007 suosikki-lehti! Katoin sitä eka et joo o mua ei kiinnosta jokku farkkumissit tai Ari koivunen tai taustakuvat, joita voi ostaa puhelimeen,mut sitten! näin testin!





Mä niiiiiiiiiin rakastan testei! Kaikenmoisia; mentalistisia, psyykkisiä, fyysisiä, abstrakteja, rakkaudellisia, konkreettisia, demonstraalisia, laajoja, lyhyitä, tylsiä, outoja, liioteltuja, järjettömiä, kaikkia! SIKS kun näin testin liittyen sun johki reinkarnaatioo eläimen muodossa( uudelleensyntyminen*) niin olin ihan kympillä mukana! Tein sen ja lopuks tuli selville et mun uudessa elämässä, pah. musta tulis kani tai joku muu kotieläin. Ihmettelin sitä vähän, mut sit siin sanottiin näin: PELOKAS, MUTTA NÄLKÄINEN.



Toi on oikeestaa syvällisesti miettin niin mua, oon tosi sosiaalinen superäänekäs ja tykkään keskustella jopa randomeille, mutta mullon omat pelkoni, niinku kyl kaikilla. Se vähän pitää mua aisoissa mut oon nälkänen et haluun lisää ja lisää ja en oo koskaa kyllänen. Avaan tota enemmä nyt




Mun ehkä suurin pelkoni on se, et oon liian kriittinen, et mullon hullut kriteerit mitä mun tulevan miehen "pitäs" täyttää. Hullut kriteerit miltä mun itte pitäs näyttää, ja sit jos on liikaa tämmösiä "sen pitää sit olla...plaaplaaplaa" niin pelkään et missaan jotai vaan sen takia etten anna tilaisuutta. Jäisin sit yksin ja surisin miks sillon joskus en ymmärtänyt ettei kukaa oo täydellinen... hui kauheeta musta tulee nunna, saakeli.


Mutku oon nälkänen niin silti en täysin oo vaan omissa oloissa vaan sitten ehkä vähä vinkkailen turhia ja annan vääriä ns. signaalei, mikä taas on huono huono juttu! Ja toivon et kun sanon et oon avoin niin kantsii miettii millä tavalla sanon sen asian, on aina kaks mahollisuutta: läppää tai totta. Mut jotta lisää sekottaisin pakkaa niin silti voi sanoo läpän varjolla asioita mikkä on totta, tai sanoo ihan puhtaalla läpällä, tai sanoo totta ja toine luulee et läppää. huh huh!



.


Tää on niin jännää ku alkaa kirjottaa tähä tyhjää kenttää niin on ihan erilainen visio et mimmoi tästä tulis ja loppujen lopuks tää on sit jotai iha muuta, mut spontaanisti ku kirjottaa nii paljastuu se real you:) Siks mua surettaa ku ihmiset ajattelee et blogit pitää olla täynnä kuvia ja sit katot jotai tyttöö joka syö muroi ja et oikeesti tiä siit mitää muutku et sillon kivoi vaatteit ja se käy lukioo lahes. nojee.


Kuten pelkoihin kuuluu niin ne pitää kohata, ja oon alkanu tekee sitä, ja en ois esim. ikinä uskonut että menisin lukiossa kouluu ilman meikkii( voi ei nyt kuulostan pelleltä mut voi tietäisippä vaan mikkä itsetunto- ongelmat mulla on ollu ja vielä pikkuhimpun on). Lisäks mä pelkään neuloi ihan sikana



Miettikää vaiks ittekki tein syvistä syvimpii piilossa olevia pelkoi, ja sitku ne kohtaa niin se tunne on jotai sanoinkuvaamatonta, en sano et tulis vahvempi, koska musta haavottuvaisuus ja tunteiden näyttö on täysin okei, mut se on vaan semmonen voitto <3




Tervetuloa mun aivojen syövereihin.