tiistai 24. huhtikuuta 2012

Nyt tai ei koskaan?

Bucket List >> 10 000 things to do before you die

Mua on viime aikoina mietityttäny tosi paljon yks asia: kuolema. Johtunee myös siitä, että Täydellisissä naisissa on viimemetrit meneillään ja samana päivänä tuli Titanic telkusta( minkä onnistuin jotenki missaamaan).
Sit olin myös leirillä semmosel Läpimurto leirillä turun taino etelä-Suomen alueella ja sielläkin puhuttiin kuolemasta. Mun elämä on täyttä kuolemaa ja tänään meen kuvaamaan Empun kanssa, mitäpä muutakaan asiaa koskien, kun kuolemaa. Freak!
Sitten telkkua töllöttäessäni huomasin kattovani jotain ihme bucketlistii Axl Smithin tähdittämää. Entiä jos ootte itte huomannu, mut siin kuvataa joku 10min aina jotain asioita mitä se haluu tehä ennen kuolemaa( mut se ohjelma on täyttä komediaa, kantsii kattoo!) Kerran se oli mm. palomies ja sillee.


Sit yks mun nolous, jonka voin tässä todeta on: Plain Jane. Se on niin romanttinen ah niin ihana rakkaus paritus ohjelma, mut rakastan sitä! Yks kesä mun kaverin kans vaan katottii sitä joku miljoona jaksoo, thanks to mtv marathons! Mutniin siin on sellai et se Loue Roe mikä nyt onkaan laittaa sen hiirulaistytön voittamaan pelkonsa, jonka jälkeen sokkotreffit komistuksen kanssa ei tunnu miltää. Tai tuntuu, muttei ylitsepääsemättömälle.


No sit siin se tyttö joutu( jos multa kysytään niin pääs <3) lentokoneen siivelle möllöttää sen pilotin tehdessä silmukoita, siel se vaan parku ku mikäki rääpäle. Se laukas mun unelmat ja tavotteet ja niimpä päätin tehdä oman bucket listin! No en tosiaa oo latelees tähän kymmentätuhatta unelmaani, mut täs nyt alkua.




1) wingwalking( tän pitäs nyt olla toi lentokonehässäkkä)
2) tsekkaa Pariisi, Roma, Ateena, Madrid, Amsterdam
3) opi espanja
4) mies
5) vesiputouksille
6) bali!
7) spontaani tempaus
8) kävellen/ pyöräillen Hämeenlinnasta toiseen kaupunkiin
9) laskuvarjohyppy, mieluiten tandem
10).....




Sit kesken kaiken PADAAM se iski muhun! Se vaan lävisti mut kokonaan se ajatus, et miks ihmeessä pitäs olla tämmöi lista? minkä takia meijän pitäs ns, suunnitella meijän elämä etukäteen? ei sairasta!
Sehän ois kun sanois et uskaltaa tehä mitää vaan, MUT mun omilla ehdoilla. Sehän ois kun hyppäis avantoon, mut silti sitä ennen ois kysyny vähintään kymmeneltä miltä se tuntuu ja mikä olo sen jälkee ja kestääkö portaat ja onko sauna pääällä. Voiko sitä sen jälkeen enää sanoakkaan kunnon tempaukseksi? musta ei.
Eihän tossa ole lainkaan luottoa. Ihannniiku me ei muka luotettais että meijän elämästä tulee ihana, hieno, mahtava ja mukaansatempaava, ilman että meijän täytys tehä bucket list. Hiiteen semmoset nyt ihmiset luottoa. Kyl saa unelmoida, mut kukaa haluu elämän mikä ois niinku valmispakkaus, jossa lukee; öppnas här-

hups tästä tuli eri mitä aattelin kun alotin tekee, no ens kerralla kerron siit kuolemasta enemmän:D

2 kommenttia:

  1. Ei pitäis listaa asioi mitä haluis tehä, vaan tehä niitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nimenomaaa! toi lista on oikeesti aika pyllystä ja sitten tulee semmoi et ää pakko tehä toi, ku on mun listassa...

      Poista