keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Dark Paradise

Jeaaahhhhh!!!!!hsjsdldlöf,.ädsfoiiiim, idhfjdhsoiuiuusåsp pp! tältä musta tuntuu, nyt. Suljin viimeisenki kaapinoven, sisällään pinollinen tämän jakson kirjoja. Oikeesti mä nautin ihan liikaa siitä kun saan avaa ne kaapin ovet ja tunkee kaikkein syvimmälle ne kirjat joita en tarvii enää. Ja voi morje sitä tunnetta kun tiän etten tuu enää ikinä tarvitteen sitä, niinku joku fysiikan pakollinen kurssi. hyi. Se kirjakin on varmaan pölyyntymässä ja hiiret on nakertanu kaikenmaailman omenamallit irti siit.
Nyt on ohi kaikki tommoi pakkopullapaska ja saan nauttii tässä muutaman päivän lomasta ja tekemättömyydestä. Tänäänkin olin vaan kuviksen tunnilla ja rennolla ranteella vetelin vetoja paperiin ja katsoin lopuksi mikä tuli. No se oli joutsen, ei mitää hajuu miks, mut kuhan oli:D


 Mä tykkään siitä kun mut luonnehditaa analysoijaks ja mulle sanotaan et mä tunnen itteni tosi hyvin. Mut ei oikeesti kukaa ihminen voi tuntea itteensä läpikotasin. Aina ku luulet olevas perillä, niin löytyy ylläreitä. Sillee hups olinki allerginen neilikalle.
Tai niinku eilen sain todella yllättävän puhelun, ja siis tosi hyvän. Mut siin sit juteltiin niin tajusin sen, et kuinka paljon oikeesti meijän menneisyyden valinnat tai asiat mitkä on tapahtunu ihan omaa tahtoaan ilman meijän omaa sanaa tai valtaa. Niin miten ne oikeesti vaikuttaa meijän tulevaisuuteen ja sitäkin enemmä nykyisyyteen. Sitä luulee tuntevansa ittensä. Mut entäs sit ku luulee tuntevansa sen toisen, hänet. Väärinymmärryksiä sattuu yhtenään. JA jos jotain eilen opin niin se oli se et älä tee johtopäätöksiä ja kyylää sivusta vaan mee juttelee mee kertoo miltä susta tuntuu tai kyselee asiasta. Eikä se ikinä tapa.
Mut kuitenkaan ei saa miettiä liikaa, koska elämä on vaan elämistä varten ja jos se on ajattelua varten, niin sitä ennenpitkää löytää ittensä kapaloon käärittynä ja morfiini elimistössä.
Eilen huomasin senki jutun, et mitä vähemmän miettii asioita ja antaa niitten mennä omalla painollana, intuitiivisesti. Niin sillai se parhaiten sujuu.
Kävelin eilen himaa joku 20min ja laitoin järkkäriin jonku random valotuksen tai mitä lie nyt laitoinkaa, sit vaan kävelin ja napsin kuvii siin samalla. Enhä mä ees kattonu siit lasisilmästä et mimmosia tulee, kuha vaan napsin!  Ja mä niin suosittelen, todella rentouttavaa.




MIKS ees pitäs olla tietynlaine haju maailmasta tai ees jonkinmoinen vainu ?
joskus saa vaan lampsii ilman mitää hajuu!
ps. mullei oo mitää hajuu, mitä tossa Lana Del Reyn biisis lauletaa( koska oon laiska ja en kuuntele sanoi) mut musta se kuvastaa tätä mun punasta lankaa ja nitoo oikeestaa tän paketin yhtee. Maailma on kun dark paradise. Se on paratiisi, ihana unelmainen, mut tumma, ei siel nää mihin menee ja saattaa tulla mutkia matkaan, mut silti se on paratiisi!

2 kommenttia:

  1. Nää sun kirjotukset on ihana analyyttisiä. Kerrankin joku pohtii asioita samalla tavalla ku ite pohdin. Ja pitää kommentoida tuota "kuvien ottaminen ilman että katsoo lasisilmästä"-taktiikkaa. Se ON rentouttavinta ikinä ja joskus ne otokset voi olla todella hienoja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahahah kiitoksia tosi paljon, on ihanaa kirjottaa, mut on ehkä viel ihanampaa saada kommenttii:)taidan sitten olla analyyttinen henkilö:D joo se oli sika taijust yllättävän rentouttavaa, e ollu ennen testannu, mut aijettä!

      Poista