lauantai 1. syyskuuta 2012

Muoti on Muotti

Suomessa on niin hassua, että kun laittaa toisen saman kirjaimen sanaa, niin merkitys muuttuu täydellisesti. Tuli- tuuli, pula-pulla, peli-pelli, äh en jaksa käyttää aivonystyröitä tohon enempää. Mut kyl te tiätte! Sitten onki muoti-muotti jotka tarkottaa myös aivan eri asioita, mutta lopulta ovat liianki harmittavasti yhteydessä toisiinsa. Samuelin kans puhuttii jotai ja se heitti ton lauseen. Rupesin miettii sitä, ja sitä se onkin, tai ei tavallaan. Koska sit on niit fashionistoi, jotka pukee jo jotain niin älytöntä päälle,ettei kukaa lähe samaan. Hei blogissani on niin monta lukijaa että menen aina sekaisin kun lasken nollia-blogien lippalakki, pitsipaita, vyötäröllä rättiä muistuttava hame, aurinkolasit niin isot ettei kasvoja näy, ja kas kun ei luistimia jalassa. Joskus tuntuu siltä, että ne haluu nauraa meille päin naamaa. Ne menee vaatekaapillee, nostaa käden eteensä ja se kappale, joka ekana osuu sormenpäihi laitetaa päälle. Sit ne ottaa kuvia, ja kattoo kuinka moni on meges jossai niin kauheessa yhistelemässä.  Jos mulla ois tommoi suosittuakin suositumpi blogi, niin todellaki tekisin noin, ja kattoisin mitä kaikkee ihmiset on valmiit tekee perässä!
Yllättävän paljon. Eka toi muotti on semmoi, ettei kukaa ota omaksuakseen, sitten yks rohkee tai täyssekopäästään ottaa ja kohta se muotti istuuki kaikille. Millon se on maximekko, millon pillifarkut, millon trumpettihihat, millon napapaita, millon dipdyevärjätyt hiukset, millon mitäkin! Muoti on kun semmoi puuhakirja. Kun on tehty yks sivu loppuun, niin on uuden sivun aika, ja tällä kertaa pitääki värittää, eikä yhistää. Sit ne jotka värittää vielä, niin nillä ei oo kyllä kaikki muumit laaksossa, hei nyt on YHISTELYN AIKAKAUSI!!! 
Sitä haluis ajatella, et on tosi muodikas ja kaikki on viimesenpäälle hienoo ja on niin aito, uniikki, mut muodin mukana kulkeminen ei oo kyllä mitää kovin omaperästä. Ei se oo rohkeeta kulkee samanmallisessa paidassa, kun kaikilla muilla. Mä en tiä miks kirjotan näin ikävään sävyyn nyt, koska mä itekki tykkään pukeutua ja lukee muotilehtiä. Ehkä halusin vaan rohkasta ihmisiä kirpputoreille, tai ehkä halusin estää ihmisii ostamasta sitä syystakkii hooämmältä minkä kaikki ostaa.
POinttina ei myöskään ollut se, että laita kaikkee aivan mautonta ja tyylitöntä päälle ja ole speciaali! EI, todellaki haluun, et ihmiset pukeutuu niiden vartaloa imartelevasti ja hyvii puolii korostaen. Mutta voitais ehkä löytää keino, miten sen voi tehdä ilman, että kuluttaa vaateketjut loppuun.

Mun mielestä se on surullista, että niinku alussa sanoin Muoti on oikeesti jotain tosi extreemeä ja erikoista ja vaatii pokkaa joskus seuraa sitä, niin sittenku pukeutuis sen mukaa, niin ihmiset kattoo et sä oot karannu jostai parantolasta. Ketjuliikkeet tuo sen saman muodin kaikkien puettavaks, mut feidaa sen levelin 100 kahteentoista. Sit siitä muodista tulee muotti, jonka sisäpuolella on turvallista köllötellä.

Muistan ikuisesti sen, kun katoin Ice Agea, ja siin on semmoi kohtaus, missä se Sid napataan yöllä semmoseen laiskiaiskommuuniin. Siellä kommuunissa ne tottelee Sidiä ja tekee joka ikisen liikkeen sen perässä. Eka Sid heilauttaa päätään, ja sit ne seuraa perässä. Mutta jos Sid  EI TEE MITÄÄN, mitä tekee kommuuni? ei mitään!
Surullista, otetaa kaikki nyt kätee hohtimet tai pihdit ja väännetää toi muotti rikki. Surullista ajatella, et me tarvittais Sid ennenku me voidaa pukeutua sillai miten me halutaan. Saatteks kiinni mun ajatuksenkulusta?

1 kommentti: