maanantai 1. lokakuuta 2012

A21 CAMPAIGN



Olin tossa viikonloppuna Hopessa, semmosessa hengellisessä tapahtumassa Turun Logomossa. Siellä nostettiin jakkaralle ihmiskauppa. Se on ihan sairasta, ne kaikki videot ja tarinat, mitä me kuultiin. Vois kuvitella et se ongelma oli joskus aikoi sitten, mut se on tänä päivänä! Nyt meijän perheessä ois semmonen "leikki" päävetäjänä iskä, joka pyytäis meitä heittää numeroarvion. Oisko orjii maailmassa tuhat, kaks tuhatta, viissataa vai mitä? surullisesti voin ilmottaa et 27 miljoonaa! Ja siellä painotettii et YKSKIN on liikaa, jonka mä kyl allekirjottaisin, miettikää jos sä! olisit se yks.....not nice.

Miettikää, te olisitte se, ja samaan aikaa muut tyttelit istuskelee fabossa ja kattelee peilii ja miettii omaa ulkonäköään. Onks meillä oikeus valittaa erikokosista silmistä tai liian pulleista poskista, ärsyttävästä syntymämerkistä SAMALLA kun seksiorjille ei oo oikeutta edes omaan alapäähän!
Siinä vähän mittasuhteita.

A21 kampanja meinaakin just tätä vuosisataa ja sen ongelmia, me ei voida tehdä kaikkea, mut me voidaan tehdä jotain! 

Niimpä ollaan luovia, ja keksitään joku tapa parantaa maailman vääryyttä, kerrankin! me voitais olla niit frikin missei, joiden tehtävänä on tehdä maailmasta parempi paikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti