torstai 14. kesäkuuta 2012

Huppari vaiko hyppiä?

Shakira. Murot kuiviltaa. Sininen kylpy. Baskeri. Draktränare. Ubongo. Aurinko. Raparperipiirakka. Ampiainen lasissa. Tikku jalassa. My little Pony. Kristallikruunut. Voi tartsilla. Murkkuja kaapissa. Laiva. Omena rannalla. Aivot käytössä ja narikassa. Vuoristorata ja blingbling. Picnic portailla. Leikkimökki. Sydän. Hiukset hiekassa. Merirosvolappu. 14 exää. Koivuesteet. Mikrotta. Tutti. Ratsastusta omenapuussa. Ebba. Suomi. Varmt och skönt. Kesähaalari. Rajat. Makaroonisalaattia ruoholla. Sarastus. Perhe. Starships. Ilmainen sammakko. Puhelut. Tee. Singerdatailu. Lampaat niityllä ja unissa. Sunnuntaina lento. Aika kiitää.


Jos joku väittäis, että kahessa viikossa ei kerkii tekee mitää, niin väärässä on. Hur lolligt! Siinä ajassa kerkii tekee vaikka ja mitä, se voi tuntuu ikuisuudelta, mut kyllä mä täältä takasin tuun! Mulla on tasapuolisesti ikävä kaikkia, mutta samalla tää perhe alkaa tuntuu jo omalta. Plussana se, et mun viikottaiset Pulkkisen perheen kotityöt on ollu poissa! Miinuksena et niin on kaikki Pulkkisetkin. Jännää nähä miltä tuntuu ku pääsee takas omaan liilaan valtakuntaan. Pikkuvelikin on nyt riparilla ja isoveli töissä, hahaa lapset lentelee pesästä. Musta on tärkeetä, että saa chillaa ja tuulettaa elämää välillä. Ei aina tarvii olla kalenteri buukattuna. Joskus ärsyttää ku Ebba kysyy et: " Vad ska vi göra imorgon då?" Sit siin yritän selvittää että eikö voitais vaan oottaa et se huominen tulee ja kattoo sitten? No on se suostunukki tohon ja mm. eilen oli niin lämmintä/kuumaa että istuttii aamupalalla vastatervatulla(?) terassilla.


Rakastan elämää täällä, se on niin huoletonta! Niin puhdasta ja viatonta! Mikää ei tunnu olevan väärin, eikä turhasta hössötetä. Meen yöllä kahentoista aikaa alakertaa hakee lisää vessapaperii ja siellä sohvalla nököttää isä ja poika sylikkäin kattoen futista! Kuka vois väittää ettei se olis rakkautta?


Yks mikä on hulvatonta, on se, et tääl on mun lapsuudenrakkausohjelmat dupattuna! Roni Neutronin tuttu pullukkapoika ei kuulostakaan siltä tutulta ja Late Lammas on ristitty Fåret Shawniks, Punainen pikku traktoriki puksuttaa eteenpäin, mutta ruotsin sulosointujen johdattamana. Stor och liten vaikuttaa erehdyttävästi Sinisen talon nallelta käsinukkeineen ja puutarhoineen, mutta itse nyökyttelevä nalle onkin pinkki! Mutta kun kysyin sitä, niin kas kummaa heillä on vielä Sinisen talon nalle-kopio ihan erikseen. Mikäs olisikaan sen parempaa ku kuunnella lunan kanssa laulettu goodbyesong ruottiks?(menkää ihmeessä youtubeen ja eksykää sinisentalonnalle erikielisiin duppauksiin!!haha)


Ebba on ihanku mun sisko, eilenkin vaan pelattii Ubongoo( ja kuulkaas tulkaa ottaa matsii meikän kans, ollaan ihan tykkei!) ja samaan aikaa Ebba yrittää opettaa mulle åland-ääntämyksiä. Sen mielestä ei oo mitää hauskempaa ku minä yrittämässä lausua lusikkaa...No sit oli mun vuoro nauraa ku Ebba yritti sanoo et lapset hyppii...Siin se vaan tokas: " Lapset huppari." Ja oli sen jälkee et Melisa? Hoppar= huppari? 
Just det min kära!
Meillä molemmilla taitaa olla vielä opittavaa....






























Mvh: Smedsbölegatan tyttö
p.s we heart com

1 kommentti:

  1. kyllä tää kone temppuilee, jos ton on iso väli, niin se ei oo mun taiteellisuutta...

    VastaaPoista