tiistai 28. elokuuta 2012

Joskus pitää lähtee kauas, että näkee lähelle!

Täs mä vaan koulussa venailen, että äiti sais auton käyttöönsä ja pääsis mun kans Nissenille. Sitten päätin tulla koneelle tsekkaa ja huomasin et tääl nää kuvat toimii just niinku pitää! Siispä päätin tehä postauksen kuvien kera, no eipä mulla oo koulun koneella kauheesti omia kuvia, fb lukuunottamatta. Aloin kattelee omia kuvia ja sit se iski muhu! En oo aikasemmi aatellu, mitä kaikkee omistan, ja mitä on tullu tehtyä ja mitä kaikkee arvostan. Siinä kattelessani kuvia tajusin et pidän itsestäänselvyytenä niin monia asioita. Ei se oo selvää et sullon ystäviä, perhe ja hienoja loma- tai projekti- tai festarimatkoja. Tähän laitettuna kuulostaa aika tyhmältä, mut oikeesti! Siispä halusin tehä oodin ja oikeesti kiittää niit mun kaikkia ystäviä ketä mullon kunnia saada tuntee! rakkaat!
Paras polttariporukka ja Morsian ikinä! Oli kyllä niin huippua,  vaikka ilma ei suosinu, niin ei haitannu! Se kaikki suklaafonduen sotkeminen, lasersota, pizzaa, lintsin vuoristorata ja parhaimmannäkösin jarrumies.
JA voi Tiiatiiatiia! Luovin, hauskin ja ihanan aito ihminen ja ehkä ainoo, joka osaa valmistaa ite luun teipistä! Todellinen rakkaus.
JA tanja!! Mahtavaa seuraa, missä ikinä ollaankaa! Mä en tuu ikinä unohtaa kuvaussessioita sen(sun) kanssa. Kuolen nauruun vieläkin, ja oi kyllä! tulen luoksesi Tamperecityyyyyn!
Lisää hyvää matkaseuraa Israelissa! Kaks blondia, joista toinen osaa valmistaa ruokaa ja toinen ei:D Makaroonipuuro oli aikamoinen kokemus sinänsä. Ja toisen(molempien) huumorintaju on jotai aivan käsittämätöntä! Ikävä siis heitä.
Uusin maailmanmeno, Islanti, jossa tutustuin sirkuslaisiin, jotka on meinaa muuten aina yhtä ihania! Mikää idea ei oo tyhmä ja kaikessa ollaa messissä! Tommosta ilmapiiriä kannattaa etsiä ja hakea!
Krilliveljenihä se siinä. Prisca on aikamoinen pakkaus yhdeksi naiseksi. Bill tulee olemaan matkaseurani interraililla ja en oikeesti malta oottaa, maailma varmaa räjähtäää!! Ei uskois et maailmasta löytäs yhtä tyhmää, sekoo ihmistä kun minä, mut hahaha oi kyllä!;)










JA ehkä maailman ainoo Benjamin Koivuniemi, lätkä pursuu korvista ulos ja Turku on raiskattu, mut benkku oi benkku, ei oo sanoi jotka sitä kuvais!

Empun kanssa oon seikkailla pitkin maita ja mantuja, ja se tietää miten nauttia elämästä! Empun kanssa kuvaussessiot on ihan toista luokkaa, ne uskaltaa sentää julkastakki:D Hän pitää huolen jos jalkaani kiveen loukkaan ja käntää käsillään!




Plus monia monia muita, joista mullei oo nyt tähän hätää kuvia. Elämä on oikeesti niin nättiä, kun sitä pysähtyy ajattelemaan ja miettimään mitä kaikkee on oikeesti saanu kokea. Ihan oikeesti kelatkaa! JA pointti on myös ettei siihen tarvii mitää reissui, matkoi, leirei, upeetamahtavaaLOISTOKASTA. Vaan jokainen päivä on maailmanhienoin, koska meillon ympärillä ihmisiä, jotka rakastaa!

5 kommenttia: